© e-Data
Cro-Solar

Off-Grid inverteri …

Proizvodi:

JFY On-Grid inverteri JFY Off-Grid inverteri JFY Hibridni inverteri
XPI serija ima raspon snaga od 1kVA do 7kVA Off-grid inverteri. Svi inverteri iz ove serije imaju ugrađen 1 MPPT. XPI serija se isporučuje u ormariću na kotačićima. XPI tehnička brošura .
Ixceed serija, ima slična svojstva kao i XPI serija, ali je izvedba zidne montaže. Isporučuje se u seriji snaga od 2kVA do 5kVA. Ixceed tehnička brošura ESS-B off-grid serija je namjenjena rezidencijalnim i komercijalnim korisnicima. Sustav s 2 MPPT kontrolera i sa većim iznosima baterijskog ulaza.
Trofazni off-grid inverteri
© Copyright e-Data
Cro-Solar

Off-Grid inverteri …

Proizvodi:

JFY On-Grid inverteri JFY Off-Grid inverteri JFY Hibridni inverteri
XPI, Ixceed serija su namjenjeni za kućne i rezidencijalne korisnike. Raspon snaga invertera je od 500kVA do 7kVA. XPI serija ima raspon snaga od 1kVA do 7kVA Off-grid inverteri. Svi inverteri iz ove serije imaju ugrađen 1 MPPT. XPI serija se isporučuje u ormariću na kotačićima. XPI tehnička brošura .
Ixceed serija, ima slična svojstva kao i XPI serija, ali je izvedba zidne montaže. Isporučuje se u seriji snaga od 2kVA do 5kVA. Ixceed tehnička brošura ESS-B off-grid serija je namjenjena rezidencijalnim i komercijalnim korisnicima. Sustav s 2 MPPT kontrolera i sa većim iznosima baterijskog ulaza. Download PDF
Trofazni off-grid inverteri